SERVICII

CONTENT WRITING & COPYWRITING

Pentru a reuși să scriem cât mai persuasiv și atractiv, vom stabili o discuție telefonică pentru a înțelege exact cum putem atinge rezultatele dorite. Studiem segmentul de public vizat, greșelile (dacă există) până la momentul actual din campaniile de marketing, obiectivele, avatarul clientului ideal etc.

CREARE WEBSITE / MAGAZIN ONLINE

Vă putem oferi un site nou-nouț care să se ridice la standardele care sunt acum pe piață. Fie că este vorba despre un site standard, business sau de un magazin online, la noi veti gasi solutia. Site-uri 100% responsive pe orice dispozitiv, optimizate SEO, design-uri moderne, gata in 14 zile lucratoare.

CONTENT AUDIO

Serviciile de voiceover si editare audio necesita o discutie in prealabil pentru a stabili etapele fiecarui proiect, vocea potrivita, publicul tinta etc. Pentru reclame radio, audiobook-uri, voiceover cursuri online/ podcast-uri/ desene animate, reclame social-media, te invităm să ne contactezi:

PROMOVARE GOOGLE

Avem un parteneriat de încredere cu Google ADS, astfel că ne bucurăm să avem campanii care aduc rezultate cu adevărat clienților noștri.

MENTENANȚĂ WEBSITE

Atunci când deții un website se întâmplă să întâmpini erori sau să fie vulnerbil la atacuri cibernetice. Pentru a evita aceste lucruri și a fi la curent cu ultimele upgrade-uri, vă putem oferi serviciul de mentenanță la un preț foarte avantajos.

    Te rog dovedește că ești om selectând stea.

    ScriuPeBune Copyright © 2024

    ro_RORO
    ×