CONTENT MARKETING & COPYWRITING

Vânzătorul care nu spune o poveste nu primește…răsplată.

„Fă din clienții tăi eroii poveștilor tale și te vor iubi pentru totdeauna”.

Redactăm texte pentru varii domenii de activitate, website-uri, ziare, reviste, broșuri, newslettere, articole, postări social-media etc.

10% discount la orice serviciu ales. Nu rata!

Bună! Eu sunt Scriupebune.

M-am „născut” pe Google în octombrie 2017 și m-am hrănit din pasiunea de a scrie creativ/explicativ despre absolut orice activitate sau eveniment. 

Desigur, am avut nevoie și de lapte ca să cresc, dar mama Publicitate mi-a oferit cei 7 ani de acasă pentru a ajunge astăzi un marketer apreciat.

Înălțime: după așteptări

Ochi: doar pentru promovare

Greutate: cât să încap în orice campanie de marketing

Mănânc pe pâine: Content Marketing și Copywriting, și am lucrat cu clienți de renume precum: Brain Marketing, Tikaboo România, Editura Act și Politon, construind pagini de vânzări, website-uri, reclame FB/Instagram, articole, newslettere, broșuri, descrieri de produse etc. cu impact major în vânzările acestora.

Dacă-ți dorești un scriitor modern care convinge prin jocurile sale de cuvinte cât mai mulți oameni să cumpere sau să colaboreze cu tine, atunci te aștept cu mare drag să ne contactezi.

pentru a stabili împreună 30 min. de consultație GRATUITĂ despre cum am putea să te ajutăm într-o campanie de marketing

website-uri create

LUCRĂM PÂNĂ LA 21:00 (L-V)

NE SUNI?

# 1089 #
# 370 #
# 47 #
# 23 #
# 709 #

Clienții noștri

SERVICIILE NOASTRE

✍️ Content marketing

Este o formă de marketing axată pe crearea, publicarea și distribuirea de conținut către o audiență bine definită.

Studiem segmentul de public vizat, compunem texte persuasive însoțite de imagini atractive …

✍️ Copywriting

Copywriting-ul este un conținut scris care are ca scop creșterea gradului de cunoaștere a mărcii și, în cele din urmă, convinge o persoană sau un grup de persoane să ia o anumită decizie. 

Diferența dintre content și copywriting este că primul expune subtil vânzarea în timp ce livrează conținut valoros, pe când cel de-al doilea se axează direct pe o marcă, o idee, o ideologie.

💻 Creare website/magazin online

Vă putem oferi un site nou-nouț care să se ridice la standardele care sunt acum pe piață. Fie că este vorba despre un site standard, business sau de un magazin online, la noi veți gasi soluția. Site-uri 100% responsive pe orice dispozitiv, optimizate SEO, design-uri moderne, gata în 14 zile lucrătoare.

🔊 Content Audio

Având în vedere că avem propriul nostru studio de înregistrări, putem realiza spoturi radio, audiobook-uri, muzică pentru reclame, servicii de voiceover etc.

📈 Promovare Google

Avem un parteneriat de încredere cu Google ADS, astfel că ne bucurăm să avem campanii care aduc rezultate cu adevărat clienților noștri.

🔧 Mentenanță website

Atunci când deții un website se întâmplă să întâmpini erori sau să fie vulnerbil la atacuri cibernetice. Pentru a evita aceste lucruri și a fi la curent cu ultimele upgrade-uri, vă putem oferi serviciul de mentenanță la un preț foarte avantajos.

Contactează-ne

ScriuPeBune Copyright © 2022

ro_RORO
×