Agentie de marketing online

Suntem o agenție de marketing online cu… de toate: 

Creare website-uri,  Promovare Google ADS, Promovare Social Media, Content Marketing etc. Oferim mixul perfect pentru obiectivele tale. Ne ocupăm de tot, tu doar te bucuri de rezultate.

Agentie de marketing online

Bună! Eu sunt Scriupebune.

M-am „născut” pe Google în octombrie 2017 și m-am hrănit din pasiunea de a scrie creativ/explicativ despre absolut orice activitate sau eveniment. 

Desigur, am avut nevoie și de lapte ca să cresc, dar mama Publicitate mi-a oferit cei 7 ani de acasă pentru a ajunge astăzi un marketer apreciat.

Înălțime: după așteptări

Ochi: doar pentru promovare

Greutate: cât să încap în orice campanie de marketing

Mănânc pe pâine: Content Marketing și Copywriting, și am lucrat cu clienți de renume precum: Brain Marketing, Tikaboo România, Editura Act și Politon, construind pagini de vânzări, website-uri, reclame FB/Instagram, articole, newslettere, broșuri, descrieri de produse etc. cu impact major în vânzările acestora.

Dacă-ți dorești un scriitor modern care convinge prin jocurile sale de cuvinte cât mai mulți oameni să cumpere sau să colaboreze cu tine, atunci te aștept cu mare drag să ne contactezi.

pentru a stabili împreună 30 min. de consultație GRATUITĂ despre cum am putea să te ajutăm într-o campanie de marketing

Portofoliu

SERVICIILE NOASTRE

✍️ Content marketing

Este o formă de marketing axată pe crearea, publicarea și distribuirea de conținut către o audiență bine definită.

Studiem segmentul de public vizat, compunem texte persuasive însoțite de imagini atractive …

✍️ Copywriting

Copywriting-ul este un conținut scris care are ca scop creșterea gradului de cunoaștere a mărcii și, în cele din urmă, convinge o persoană sau un grup de persoane să ia o anumită decizie. 

Diferența dintre content și copywriting este că primul expune subtil vânzarea în timp ce livrează conținut valoros, pe când cel de-al doilea se axează direct pe o marcă, o idee, o ideologie.

💻 Creare website/magazin online

Vă putem oferi un site nou-nouț care să se ridice la standardele care sunt acum pe piață. Fie că este vorba despre un site standard, business sau de un magazin online, la noi veți gasi soluția. Site-uri 100% responsive pe orice dispozitiv, optimizate SEO, design-uri moderne, gata în 14 zile lucrătoare.

🔧 Mentenanță website

Atunci când deții un website se întâmplă să întâmpini erori sau să fie vulnerbil la atacuri cibernetice. Pentru a evita aceste lucruri și a fi la curent cu ultimele upgrade-uri, vă putem oferi serviciul de mentenanță la un preț foarte avantajos.

📈 Promovare Google

Avem un parteneriat de încredere cu Google ADS, astfel că ne bucurăm să avem campanii care aduc rezultate cu adevărat clienților noștri.

🔗 Postari FB/ Instagram

Postările din Social-Media sunt cartea ta de vizită. Ele atrag oamenii și construiesc o legătură de încredere. Te putem ajuta cu postari social-media atractive, cu descrieri bine alese care sa starneasca interesul oamenilor, fara costuri de promovare.

Contactează-ne

    Te rog dovedește că ești om selectând casă.

    ScriuPeBune Copyright © 2024

    ro_RORO
    ×