PROMOVARE GOOGLE

PROMOVARE GOOGLE

În urma unei discuții telefonice referitoare la afacerea dvs., noi vom putea stabili: - obiectivele, - strategia de licitare, - ajustarea sumelor licitate per dispozitiv. Ulterior, vom programa anunturile campaniilor de promovare Google Adwords, astfel încât să includă cuvintele cheie cele mai potrivite și performante. De aici și până la a avea rezultatele dorite, urmează o perioadă de optimizare a campaniilor și de analiză a cuvintelor cheie.

ALEGE PACHETUL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

Administrare Campanii Google Ads

Tarifele de mai jos NU includ bugetul alocat pentru click-uri, care va fi achitat DIRECT catre Google

START

490 LEI / LUNĂ

POPULAR

890 LEI / LUNĂ

premium

1290 LEI / LUNĂ

Clienții întreabă, noi răspundem 😊

întrebări frecvente

Nu. Tarifele abonamentelor pentru administrarea campaniilor Adwords nu includ bugetul pentru promovare. Acesta se va plati direct la Google. Vă vom îndruma pas cu pas pentru a efectua plata foarte ușor către ei.

Nu există o sumă fixă. Fiecare afacere este diferită, așa că trebuie analizate sumele estimatate necesare per click și vă putem face o propunere de buget, astfel încât să obțineți cele mai bune rezultate.

Depinde foarte mult de categoriile de produse/servicii promovate, de numărul și specificațiile acestora. 

Tariful pentru setarea campaniilor se plătește o singură dată, apoi urmează costurile lunare de administrare + buget zilnic consumat.

Din experiență, vă putem spune că prețurile pentru setarea campaniilor variază între 700 lei – 3000 lei.

Se poate plăti în avans sau atunci când se atinge pragul de plată (bugetul zilnic consumat crește treptat).

Sigur! Acesta este și primul pas, să primiți datele de logare pentru a vizualiza oricând sumele consumate, numarul de click-uri si de afisari, dar si rezultatele obtinute de campaniile pe care le administrăm pentru dvs.

Spre deosebire de alte modalități de promovare, vizibilitatea pe Google este IMEDIATĂ. Astfel, că după setarea inițială a campaniei, primele rezultate încep să apară într-un interval de 14 – 21 zile.

Semnăm contract de prestări servicii, emitem factură pentru orice sumă încasată etc.

ScriuPeBune Copyright © 2024

ro_RORO
×