postări facebook/instagram

Postări Social-Media

Postările din Social-Media sunt cartea ta de vizită. Ele atrag oamenii și construiesc o legătură de încredere. În final, nu se rezumă totul la numărul de like-uri, ci la numărul de oameni care-și amintesc de tine.
Astfel, noi te putem ajuta cu următoarele oferte:

CHOOSE THE PACKAGE THAT SUITS YOU

Prinde puteri în online cu un pachet fain 😃

standard

450 LEI / LUNĂ

popular

800 LEI / LUNĂ

premium

1100 LEI / LUNĂ

Clienții întreabă, noi răspundem 😊

FAQ

Nu. Promovarea postărilor (reclamele plătite) nu intră în bugetul de creare și administrare a companillor. Costurile pentru publicitate sunt plătite de către client direct în contul de Facebook pe baza unei facturi. 

Este o procedură la care vă oferim sprijinul nostru și care nu durează mai mult de un sfert de oră. Vom avea nevoie de acces pentru a administra paginile dvs. social-media și care vă va ajuta să urmăriți tot ce facem în contul dvs. de publicitate.

Oferim un raport lunar cu impactul postărilor și cerem feedback-ul dvs. pentru a vedea cum a decurs promovarea și în teren.

Toată lumea își dorește rezultate imediate și cât mai profitabile. Însă, fără o strategie bine pusă la punct, lucrurile nu pot funcționa bine pe termen lung. 

Așadar, în funcție de stadiul în care este afacerea (început, câțiva ani de existență sau cu ștate vechi) primele rezultate palpabile (profit) pot apărea după aprox. două luni de promovare.

Da. Puteți renunța oricând la acest serviciu, dar imediat după ce trec 30 de zile calendaristice, fiind un serviciu pe bază de abonament lunar.

La începutul fiecărei luni veți primi un document cu planul postărilor.

Vom păstra proporția de 70% informație și amuzament și 30% promovare.

Unele dintre acestea vor fi alese pentru promovare (reclame plătite).

Pentru reclamele plătite vom crea și o audiență specială și vă vom recomanda un buget de investit.

De obicei, costurile lunare variază între 500 – 2500 lei.

Pentru o promovare complexă, creată pe baza unei strategii care să includă toate tipurile de campanii, audiențe și platforme, discuția este mult mai amplă, aici (la Social Media – Management) fiind vorba strict de a da BOOST anumitor postări pentru a asigura prezența afacerii dvs. în online și de a atrage clienți noi cu postări relevante.

*Postările din Social-Media pot fi livrate direct către tine la o dată aleasă de comun acord, conform unui plan lunar de postări sau pot fi administrate și postate de noi, dacă îți dorești acest lucru.

We sign a service contract, we issue an invoice for any amount collected, etc.

ScriuPeBune Copyright © 2024

en_GBEN
×